Rumi Knoppel: Over mijn eBook betreffende uitstelgedrag

Mijn nieuwe eBook genaamd Two Step Guide To Breaking Procrastination is voor diegenen die worstelen met uitstelgedrag. Dit eBook is niet alleen handig voor volwassenen maar ook voor ouders die hun kinderen vanaf veertien jaar willen en moeten begeleiden op het gebied van studeren en andere gestelde doelen in het leven.

Als auteur, die al zeventien jaar bezig is geweest met Transformatie/Imago Coaching, ben ik veel klanten tegengekomen die op een gegeven moment altijd het punt bereiken waarop ze te maken krijgen met uitstelgedrag als het gaat om hun transformatie. Transformatie is het proces tussen het startpunt voor het bereiken van een doel en het doel zelf.

Het is het moment waarop dingen hun oude vorm moeten verlaten en alles moeten afscheuren wat niet meer van nut is, om die verandering te kunnen maken. En veranderen naar een nieuwe versie en vasthouden aan de nieuwe versie van jezelf vergt veel discipline, meer specifiek veel mentale discipline. En voor prestatie is de liefdesenergie de machtigste energie die men nodig heeft voor het gestelde doel.

Hoewel ik niet pretendeer de ultieme expert op dit gebied te zijn, heb ik wel een oplossing ontwikkeld en hoewel ik ook niet beweer dat het DE oplossing is, is het zeker wel EEN oplossing voor het omgaan met uitstelgedrag, die door de jaren heen zijn waarde heeft bewezen.

Deze twee stappen zijn kort en krachtig en behandelen de innerlijke en emotionele kant van wat nodig is om deze uitdaging aan te kunnen, en het behandelt ook de praktische kant die nodig is om het innerlijke naar het praktische te vertalen.

De manier waarop we situaties in ons leven bekijken en niet bekijken, bepaalt elke uitkomst. Met een goed perspectief heb je de helft van de strijd al gewonnen, maar het daadwerkelijk doorstaan ​​van het moment of de momenten waarop woorden en gedachten niet genoeg zijn, is de sleutel tot succes.

We onderschatten de kracht en het (on)bedoelde bedrog van emoties, zeker gezien het feit dat emoties zowel krachtig als heel sluw kunnen zijn. Het is een subliminale staat van oorlog waarin we leven, voortdurend vechtend tegen emoties en gedachten die ons of onze doelen niet dienen. Het eenvoudig maar effectief houden is een benadering die ik in het eBook heb gebruikt, maar desalniettemin hangen de uiteindelijke resultaten af ​​van de wilskracht en verantwoordelijkheid van de lezer zelf.

Maak er een gewoonte van om een ​​gewoonte te doorbreken!

Het eBook is verkrijgbaar op Amazon, in de Engelse versie. Nederlanse versie onderweg!!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: