High Level Inner MBA 2021

INNER MBA

Every intelligent and driven leader, entrepreneur, manager and employee is looking to invest in a powerful growth for themselves and their company. Self improvement is key to success and everything starts within.

The Inner MBA is a nine-month immersion program to train driven parties. This program features two in-person events and a nine-month virtual curriculum. The Inner MBA program is taught by leading socially conscious CEOs, educators, neuroscientists, business trainers, and world-renowned wisdom teachers, such as Harvard & Inner MBA Faculty Lisa Lahey, and Tami Simon, Inner MBA & Sounds True Founder, to explore this Inner MBA experience.

At the conclusion of the training, participants receive a certificate of completion from New York University’s MindfulNYU.

This training program is made possible through the partnership of Sounds True with Linkedin, Wisdom 2.0 and Mindful NYU.

For participation, please visit the link

Over rumiknoppel

Ik ben al vanaf 2005 bezig met het authentiek concept genaamd:" Innerlijke organisatie", waarbij de focus ligt op het worden van je eigen innerlijke leider, het emotioneel-onafhankelijk worden door alle elementen van het menselijk systeem (verstand, lichaam en geest) zichtbaar en herkenbaar te maken voor jezelf en het dan aan te sturen. Dit concept beschouwd "vrijheid" als een van hoogste waarden in het leven, en dat zal dan ook terug te vinden in de verschillende onderwerpen in de verschillende blogs. De verschillende onderwerpen kunnen betrekking hebben op politiek, relaties, gebeurtenissen of ervaringen van mensen die hun verhalen hebben gedeeld.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s