Complot theorie…?

Tweede Kamer lid Nederland T. Baudet over Lockstep

Wanneer spreekt men van een complot theorie? Dit begrip wordt aangehaald als een verzonnen verhaaltje. Iets dat zo onwaarschijnlijk is dat er geen geloofwaardigheid aan gegeven kan worden. Het is misschien wel leuk en aardig om over te hebben maar het is fictie, een overtuiging van een stelletje dromers of zweverige figuren.

En dit kan wel terecht zo gesteld worden, indien hetgeen men als een theorie ziet ook daadwerkelijk theorie blijft. Maar wat als het wel aan het plaatsvinden is, zoals het betreffend Tweede Kamer Lid hierboven in het fimplje aanhaalt? Is het dan nog steeds een theorie? IN 2012 gaf men aan dat de wereld zou eindigen. Dat was een theorie omdat we anno 2021 nog bestaan en erover kunnen lachen. Maar geldt dat nu ook in het geval van Lockstep? Wat zal het nemen om voor een ieder over eens te zijn dat deze voorspelling, gemaakt in 2010, niet op waarheid besrut en lekker naar het rijk der fabelen verwezen kan worden?

Dat antwoord laat ik aan elk individu over. Waarheid is relatief maar ervaring is realiteit. laten we zien wat de toekomst brengt.

Rumi Knoppel
Spiritwriter

Over rumiknoppel

Ik ben al vanaf 2005 bezig met het authentiek concept genaamd:" Innerlijke organisatie", waarbij de focus ligt op het worden van je eigen innerlijke leider, het emotioneel-onafhankelijk worden door alle elementen van het menselijk systeem (verstand, lichaam en geest) zichtbaar en herkenbaar te maken voor jezelf en het dan aan te sturen. Dit concept beschouwd "vrijheid" als een van hoogste waarden in het leven, en dat zal dan ook terug te vinden in de verschillende onderwerpen in de verschillende blogs. De verschillende onderwerpen kunnen betrekking hebben op politiek, relaties, gebeurtenissen of ervaringen van mensen die hun verhalen hebben gedeeld.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s