Binnenkort blacklist voor veroorzakers geluids- en stankoverlast

Binnenkort wil de initiafnemer, Rumi Knoppel, een burgerinitiatief starten waarbij de burgers die last hebben van geluidsoverlast en stankoverlast deel aan kunnen nemen, met een oplossing in het vooruitzicht.

Het ligt in de bedoeling dat de benadeelde burgers hun geval kunnen melden op een black list dat gelanceerd zal worden. Aangezien deze type veroorzakers hun geluid en stank het in het openbaar willen verspreiden, zou het geen probleem moeten zijn dat de gemeenschap weet wie ze zijn en belangrijker, hoe het komt dat geen enkele regering tot nu toe hieraan serieus aandacht heeft besteedt.

Geluidsoverlast komt in verschillende vormen voor; hangjongeren die wel of niet met voertuigen rondhangen met luide muziek of met stemverheffing de woonwijk tot last zijn, bepaalde bedrijven die met bedrijfsactiviteiten tot in het holst van de nacht de wijk wakker houden, of buurtbewoners die met regelmaat luid muziek afspelen.

Door de jaren heen zijn steeds meer mensen het slachtoffer geweest van geluidsoverlast en stankoverlast en men vraagt zich af waar de oplossingen blijven. De gezondheid wordt hierdoor ook ernstig aangetast. De klachten werden zo erg dat bepaalde gevallen tot bij de rechter waren belandt.

Met deze openbare black list hoop Knoppel een aanzet te geven aan alle betrokkenen om  in actie te komen en dit voorkomend verschijnsel nu de nodige aandcaht te geven waar zovelen jarenlang om vragen.

Advertentie

Eén reactie op “Binnenkort blacklist voor veroorzakers geluids- en stankoverlast”

 1. Er wordt al jaren gesproken over een optie op Internet voor:
  1. Toetsing betrouwbaarheid contact.
  voorbeeld op MIJN POLTIE NEDERLAND.
  2. Toetsing kredietwaardigheid van personen (bij aanvraag leningen, kopen op rekening)
  3. Een centrale administratie voor vervoersmiddelen (Verzekeringen, keuringsdiensten en Nummerbewijzen KPS, Eerste Keuring KPS)
  3. Een centrale opslag Zorgverzekeringen
  Geen pasjes meer nodig van de maatschappijen, maar bij ovraag door de arts en apotheek de info over wel of niet verzekerd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: