Restauranthouders ontevreden over nieuwe foambakjes

De nieuwe ‘bio-degradable’ foambakjes die verplicht gebruikt moeten worden door onder andere restauranthouders en cateraars wekt ontevredenheid op.

20200727_114406

Een restauranthouder vertelt dat de bakjes die milieuvriendelijk behoren te zijn, niet het gewenst afbraakproces ondergaan, zelf wanneer deze bakjes flink nat worden gemaakt. De categorie ‘A5’ zou ervoor moeten zorgen dat indien deze bakjes in het milieu na gebruik terechtkomen, ze een vrij snelle en verregaand afbraakproces ondergaan waardoor ze het milieu niet vervuilen. Maar echter wordt niet bemerkt dat dit afbraakproces plaatsvindt.

Een ander punt is dat, apart van het feit dat de kosten voor de aanschaf hoger liggen, deze nieuwe foambakjes heel onhandig zijn omdat ze het gewicht van het voedsel dat daarin gezet wordt, niet aankan. Men merkt dat deze bakjes het normaal voedselgewicht niet aankunnen omdat ze helemaal inzakken.

De restauranthouder vraagt zich af waarom men het zo juist nodig vond dat deze nieuwe type foambakjes plotseling wettelijk moesten worden gesteld.

Over rumiknoppel

Ik ben al vanaf 2005 bezig met het authentiek concept genaamd:" Innerlijke organisatie", waarbij de focus ligt op het worden van je eigen innerlijke leider, het emotioneel-onafhankelijk worden door alle elementen van het menselijk systeem (verstand, lichaam en geest) zichtbaar en herkenbaar te maken voor jezelf en het dan aan te sturen. Dit concept beschouwd "vrijheid" als een van hoogste waarden in het leven, en dat zal dan ook terug te vinden in de verschillende onderwerpen in de verschillende blogs. De verschillende onderwerpen kunnen betrekking hebben op politiek, relaties, gebeurtenissen of ervaringen van mensen die hun verhalen hebben gedeeld.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s