Burgers met korte broek geweigerd bij CBB

Surinaamse burgers die voor burgerzaken bepaalde documenten, zoals uittreksels, moeten gaan halen worden geweigerd door CBB indien zij een korte broek aan hebben.

Bij navraag blijkt dat deze regel al reeds voor de verkiezingen  van mei 2020 gold. De huidige regering zit nog in een transitiefase dus de conclusie is dat men nog niet eraan toe is gekomen om deze regel nader te bekijken.

Het lijkt volgens sommige burgers in deze economische situatie geen prioriteit om de mensen die stukken komen halen bij CBB te weigeren op grond van hun kleding. De persoonlijke financiele situatie van de burgers zal nooit bij anderen bekend zijn en arme mensen zijn niet altijd in staat speciaal voor een bezoek aan CBB een lange broek te kopen of aan te trekken. Men vraagt zich af of de overheidsinstanties niet uiteindelijk in dienst staan van de burger en wle het recht hebben om deze eisen te stellen. De aanvullende vraag is ook op grond waarvan deze eis gesteld en of het wel toegstaan is om dit te eisen van de burgers.

Voor het videofragment klik hier.

 

Over rumiknoppel

Ik ben al vanaf 2005 bezig met het authentiek concept genaamd:" Innerlijke organisatie", waarbij de focus ligt op het worden van je eigen innerlijke leider, het emotioneel-onafhankelijk worden door alle elementen van het menselijk systeem (verstand, lichaam en geest) zichtbaar en herkenbaar te maken voor jezelf en het dan aan te sturen. Dit concept beschouwd "vrijheid" als een van hoogste waarden in het leven, en dat zal dan ook terug te vinden in de verschillende onderwerpen in de verschillende blogs. De verschillende onderwerpen kunnen betrekking hebben op politiek, relaties, gebeurtenissen of ervaringen van mensen die hun verhalen hebben gedeeld.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Burgers met korte broek geweigerd bij CBB

  1. Winston Leckie zegt:

    GoldT?????

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s