AZ kocht voertuig van USD 56.500,00

Er gaat op social media een verkoopovereenkomst rond waarin de verkoop van een voertuig ‘Ford Everest’ ter waarde van USD 56.500,- aan het Academisch ziekenhuis staat aangegeven. Op social media wordt onder andere de vraag gesteld waarom zo een duur voertuig in deze moeilijke economsiche tijd, door een staatsziekenhuis moest worden aangeschaft en wat de functionele meerwaarde van zo een voertuig voor degene die het rijdt, heeft.

imageedit_3_9054561343

De overeenkomst is op 8 februari 2019 aangegaan waarbij er een voorschot van USD 30.000,00 is betaald, waarna het saldo bedrag van USD 28.885,00 in 24 maandelijkse termijn afgelost zou worden. Het aflossingstermijn dient uiterlijk januari 2021 te zijn afgerond. De vertegenwoordiger van AZ, die de overeenkomst voor dit voertuig is aangegaan, staat in de overeenkomst vermeld. Zie overeenkomst hieronder.

az lease auto redan

 

Advertentie

Eén reactie op “AZ kocht voertuig van USD 56.500,00”

  1. En er is geen geld voor medicijnen. Geen subsidie voor kindertehuizen. God gaat jullie heel hard straffen degene die zich vooral het laatste jaar aan deze praktijken schuldig hebben gemaakt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: