Is Hoefdraad in Guyana?

In het Guyanees dagblad genaamd ‘Kaieteur News’ van vandaag 28 juli 2020, verscheen een bericht met als kopstuk “Suriname’s Ex-Finance Minister missing, believed to be hiding in Guyana”, waarin staat vermeld bronnen hebben gemeld dat Hoefdraad de grens vanuir Suriname naar Guyana heeft overgestoken.

Kaieteur geeft een korte uiteenzetting over het geval van Hoefdraad in relatie toe het kasreserveschandaal en dat de PG van Suriname hieromtrent wederom een vordering tot onderzoek hem heeft ingelast. Deze vordering wordt vandaag in het parlement behandeld.

Voor de link klikt u hier.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: