Zal nu blijken hoeveel corruptiegevallen er zijn?

Al reeds voor de nieuwe regering Santokhi-Brunswijk officieel was overgedragen, begonnen al heel wat verschillende corruptiegevallen naar boven te komen. De onthullingen van een aantal corruptieschandalen zijn al op social media verschenen en dit lijkt nog maar het begin te zijn.

De vele geruchten over corruptie op de verschillende ministers worden langzamerhand steeds minder als slechts geruchten beschouwd omdat de bewijslast van het aantal geruchten steeds meer op tafel komt.

Op vrijwel alle niveaus heeft men de afgelopen jaren aanzienlijk veel meer gestolen of corruptieve handelingen verricht dan ooit te voren. Veel Surinamers hebben nu ook meer geloof erin om zaken aan te kaarten omdat het vertrouwen nu bestaat dat hun melding niet voor niets is. De verschillende zaken zullen worden aangepakt en de tijd van orde, stabiliteit en rechtszekerheid is aangebroken. De hoop en het streven ligt erin, dat het echt die kant zal opgaan en zo zal blijven.

 

Over rumiknoppel

Ik ben al vanaf 2005 bezig met het authentiek concept genaamd:" Innerlijke organisatie", waarbij de focus ligt op het worden van je eigen innerlijke leider, het emotioneel-onafhankelijk worden door alle elementen van het menselijk systeem (verstand, lichaam en geest) zichtbaar en herkenbaar te maken voor jezelf en het dan aan te sturen. Dit concept beschouwd "vrijheid" als een van hoogste waarden in het leven, en dat zal dan ook terug te vinden in de verschillende onderwerpen in de verschillende blogs. De verschillende onderwerpen kunnen betrekking hebben op politiek, relaties, gebeurtenissen of ervaringen van mensen die hun verhalen hebben gedeeld.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Zal nu blijken hoeveel corruptiegevallen er zijn?

  1. Sebieren Hassenmahomed zegt:

    Een droom in vervulling voor Suriname. Jonge mensen die de moeite nemen om aan de vorming en ontwikkeling v Su te werken. Vooral omdat het niet uit een bepaalde hok komt, gebaseerd op etniciteit of geloof. Zeer dankbaar dat ik dit mag meemaken voor multiculti Su.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s