Zal nu blijken hoeveel corruptiegevallen er zijn?

Al reeds voor de nieuwe regering Santokhi-Brunswijk officieel was overgedragen, begonnen al heel wat verschillende corruptiegevallen naar boven te komen. De onthullingen van een aantal corruptieschandalen zijn al op social media verschenen en dit lijkt nog maar het begin te zijn.

De vele geruchten over corruptie op de verschillende ministers worden langzamerhand steeds minder als slechts geruchten beschouwd omdat de bewijslast van het aantal geruchten steeds meer op tafel komt.

Op vrijwel alle niveaus heeft men de afgelopen jaren aanzienlijk veel meer gestolen of corruptieve handelingen verricht dan ooit te voren. Veel Surinamers hebben nu ook meer geloof erin om zaken aan te kaarten omdat het vertrouwen nu bestaat dat hun melding niet voor niets is. De verschillende zaken zullen worden aangepakt en de tijd van orde, stabiliteit en rechtszekerheid is aangebroken. De hoop en het streven ligt erin, dat het echt die kant zal opgaan en zo zal blijven.

 

Advertentie

Eén reactie op “Zal nu blijken hoeveel corruptiegevallen er zijn?”

  1. Een droom in vervulling voor Suriname. Jonge mensen die de moeite nemen om aan de vorming en ontwikkeling v Su te werken. Vooral omdat het niet uit een bepaalde hok komt, gebaseerd op etniciteit of geloof. Zeer dankbaar dat ik dit mag meemaken voor multiculti Su.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: