Motie van wantrouwen tegen Hooghart

Van de veertien bestuursleden hebben acht een motie van wantrouwen tegen Ronald Hooghart, Voorzitter van de Centrale Landsdienaren Organisaties, ingediend. Van de andere bestuursleden zullen vier de huidige voorzitter steunen en een blijft onpartijdig.

imageedit_1_7909570568

Hooghart laat het echter niet zonder een gevecht over zich heen komen. Hij wil eind dit jaar de verkiezing laten houden maar doordat de meerderheid van het bestuur niet meer met hem kunnen samenwerken, eisen ze nu dat hij nu al aftreedt.

De motie is al reeds ingediend en zal door de deurwaarder betekend worden aan Hooghart.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: