Retourneert Ex-minister Parmessar voertuig?

Ex-minister Parmessar heeft het voertuig die hij van regering Bouterse- Adhin had overgekocht, geretourneerd. Dit staat in een brief die nu op social media circuleert. Weliswaar moet worden opgemerkt dat de adressering die betrekking heeft op het ministerie van LVV in de brief onvolledig lijkt. Zie de brief hieronder.

Hij was enkele dagen in opspraak in de Surinaamse samenleving omdat hij een voertuig ter waarde van ongeveer USD 45000,-  omgerekend SRD 630.000,- voor een bedrag van SRD 20.048,32 had overgekocht. Hij reageerde in eerste instantie erop met de mededling dat het normaal was en deze werkwijze in alle voorgaande regeringen toegepast werd.

in deze brief wordt ook aangegeven dat hij verwacht dat de nieuwe regering het bedrag van SRD 20.048,32 met het reeds betaalde bedrag aan de verzekering van SRD 939,94 op zijn bankrekening terugstort.

Advertentie

Eén reactie op “Retourneert Ex-minister Parmessar voertuig?”

 1. Hij heeft geen andere keuze, omdat hij -zoals de beschikbare gegevens aangevev – hij de koop heeft afgerond tijdens zijn ministerschap
  en niet als ex minister.
  Overigens is het niet uitgesloten dat bij in dezelfde regeerperiode als ex ministerbvan OWV, ook de dienstwagen heeft gekocht en op LVV een nieuwe kreeg als Minister.

  Genoeg redenen om deze dure regeling in te trekken maar minimaal fraudeproof maakt.

  Tot slot de vraag als de fraude bij onterechte aankoop van de LVV dienstauto, met het terug geven niet vervolgbaar meer is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: