Truth and freedom

puzzle-1152794_960_720

The truth is, is that all of us carry our own inner truth.

The truth is, is that not many  are truly willing to accept our inner truth. That is not strange, because many of us barely accept our own inner truth. Failing to accept this reality means to deny freedom.

The truth is, is that if we as a human species are not willing to focus, acknowledge and accept the inner truth of ourselves and others, we will remain in a state of invisible yet undeniable psychological warfare.

The truth is, is that we need to re-evaluate our perception of love. What has been taught to us all these centuries? How is it possible that two lovers start off so pure and most of the time end up with emotions of hate and animosity?

The truth is, is that we have been taught that love is something we can shape others into.

truth-257160_960_720

The truth is, is that most of us generally live an every day lie.

The truth is, is that we feel the pressure and discomfort of this every day lie.

The truth is, is that many of us have lied so much so long, that we do not even know what our inner truth is. We live and die by a mask.

The truth is, is that this mask is our prison… created by the psychological warfare through the power of influence. Being a prisoner of life logically kills the spirit, because the very nature of the spirit is freedom for the spirit is without boundaries.

The truth is, is that change ultimately begins with each and everyone one of us, simply by understanding freedom and accepting the truth.

Rumi K.

Over rumiknoppel

Ik ben al vanaf 2005 bezig met het authentiek concept genaamd:" Innerlijke organisatie", waarbij de focus ligt op het worden van je eigen innerlijke leider, het emotioneel-onafhankelijk worden door alle elementen van het menselijk systeem (verstand, lichaam en geest) zichtbaar en herkenbaar te maken voor jezelf en het dan aan te sturen. Dit concept beschouwd "vrijheid" als een van hoogste waarden in het leven, en dat zal dan ook terug te vinden in de verschillende onderwerpen in de verschillende blogs. De verschillende onderwerpen kunnen betrekking hebben op politiek, relaties, gebeurtenissen of ervaringen van mensen die hun verhalen hebben gedeeld.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s